Ако сте забравили Вашата парола,
натиснете тук
Непалска астрология
Сега на нас ни предстои да се запознаем с едно от най-древните направления в астрологията - Непалската школа. Всяка цивилизация е извършвала небесни проучвания според възможностите на еволюционната степен на развитие на обществото.

Вече около 4000 години непалската астрология се занимава с човешката душа. С помощта на философията, астрономията и символиката, астрологията владее човешкия дух както някога, така и днес. . Всеки път, когато едно човешко същество се появи на бял свят, небето има собствен знак, специфичен и ясен, астрална карта, която влияе върху живота на отделния индивид. Елементите на тази звездна карта са многочислени и неповторими. Етимологичното значение на думата "хороскоп" е "наблюдавам това, което се ражда". Значи хороскопът е плод на милиони Възможни комбинации. Те ,се изграждат от разположението на Слънцето, Луната, Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон. Всяка от тях се открива с помощта на астрономически табели, известни под името Ефемериди.

Ще си послужим със старите знания и класификации, в които мъжкото и женското, Огънят, Земята, Въздухът и Водата са основните компоненти на нашето съществуване. Те са символи на любовта и нейните прояви през целия ни живот.

Четирите елемента, които Аристотел е приел и които са на мода и днес след почти 1600 години, съставляват и сега земната и човешката природа. Огънят е избухлив и жесток. Гълта и превръща в пепел пънове и дървета, стъбла и растения. Спокойната Земя е тайнствена и дълбока. Тя крие неизвестни амбиции, променяйки бавно всичко, което й е поверено. Векове и хилядолетия вече тя е търпелива и упорита, способна и постоянна...

В Астрологията, знаците се делят на четири – Огнени знаци, Земни знаци, Въздушни знаци и Водни знаци.

Огнените знаци са Овен - Лъв – Стрелец

Те са жизнени и енергични, хора, които не обичат да бездействат. Спонтанни, експресивни, активни и вибриращи като струна, те радват хората с присъствието си и винаги са развълнувани. Имат огнен темперамент, около тях винаги има блясък, при и топлина, които сгряват всички.

Земни знаци - Козирог - Телец – Дева

Въздушни знаци - Близнаци - Везни – Водолей

Водни знаци - Рак - Скорпион - Риби

Вашето имеВашата рождена дата
Начин на плащане: *


Цена: 6.00 лв (шест лева)