Ако сте забравили Вашата парола,
натиснете тук
Минерална астрология
Старата персийска легенда разказва, че благородните камъни са творение на Сатаната, който, забелязвайки, че Ева се любува на пъстрите цветя, растящи в райските градини, дал на камъните великолепна окраска за създанията на земята, за да възбужда в хорските сърца алчност и съблазън.

Още по-празничен е техният геоложки произход - благородните минерали са се образували в резултат на химически процеси, произхождащи в периода на формиране на земната кора. Още в най-древни времена те са служили за украшения, а техният блясък и окраска възбуждали учудването и възхищението. Всяка епоха е имала свои любими благородни камъни.

Как да се носят скъпоценните камъни? Общото число на камъните в бижутата върху нас не трябва да е равно на 2, 4, 8 или 13. Щастливите набори са: 1, 3, 5, 7, 9. Действеността на камъка не расте с неговите размери, а с неговата чистота. Крадените камъни влияят много зле. Закупените действат с пълна сила след няколко години. Най- добри са подарените или наследените камъни.

Минералогичната астрология препоръчва при подбора на съчетанията да се прилагат общите правила на астрологичната съвместимост. Така например, не се препоръчва да се носят камъни на противоположните знаци на зодиака. Не хармонират помежду си и камъните на огъня (Овен, Лъв, Стрелец) и водата (Риба, Рак, Скорпион). Според астрологичните представи, скъпоценните камъни са проводници на свойствата на планетите. На основата на представата за "приятелство" или "вражда" между планетите е съставена следната таблица на хармонични и дисонантни съчетания на скъпоценните камъни.

За тези, които искат да разберат какъв е техният камък- талисман според рождения им дек, както и какви качества са им предсказали знаменитите астролози.

Вашето имеВашата рождена дата
Начин на плащане: *


Цена: 6.00 лв (шест лева)