Ако сте забравили Вашата парола,
натиснете тук
Астрология на келтите
Келтите са гледали към заобикалящата ги природа и са търсили и получавали отговори от там, но само техните жреци са можели да ги разчитат, а това са друидите. Друидите са шамани на келтите, идентифициращи се със силите на природата. Чрез личната си инициация, достигайки състояние на транс, те получават достъп до невидими светове, постигат мощта да преминават от един свят в друг. В учението на друидите присъстват тотемни елементи, а магията заема централно място. Друид означава владеещ познанието на дърветата.

Използвали дърветата, като символи на месеците и празниците на лунната година. Това е друидския лунен календар на дърветата, като всеки зодиакален знак съответства на едно от светещите лунни дървета, почитани от древните келти. Тези дървета са астрологическия знак, който подобно на други астрологически практики, съответства на специфични черти от характера на хората, родени под негово влияние.

Според древните келти, Вселената се състои от три свята:

Небесен свят, където обитават богове,
Среден свят, където живеят хората на Земята и
Подземния свят, където са нашите прадеди и духове.

Просветлените съвременни хора могат да узнаят тайните на пророчествата, също така успешно, както са го правили някога древните адепти.

Връщайки се от древността в наши дни, ние виждаме колко много дължим на шумерите и неволно си задаваме въпроса - откъде са почерпили своите познания. Сега светът навлиза във Водолеевата епоха и ако ние успеем да предотвратим катастрофата, която сами предизвикваме, и оцелеем, ще се радваме на най-златното време в историята на планетата.

Представям ви най-древната известна система на келския лунен календар на дърветата, а това е системата Бет – Луи – фаирн, която съответства на тринайсетте лунни месеца в годината, започващи от първи ноември, на тринайсетте лунни съгласни букви на азбуката Огам и на тринайсетте свещени лунни дървета.

Задайте Вашата рождена дата и намерете каква е МИСИЯТА на ЖИВОТА ВИ, според астрологията на келтските друиди и тяхната интерпретация по дърветата.
Вашето имеВашата рождена дата
Начин на плащане: *


Цена: 6.00 лв (шест лева)